Apple Data Recovery

Specialister på Apple

Ibas kan återställa förlorade, raderade, korrupta eller skadade filer från MacBook, iMAC, iPhone, iPad, iPod och andra Apple-enheter. Våra välutbildade ingenjörer använder ett brett utbud av egenutvecklade recovery verktyg och metoder som gör det möjligt för oss att återställa förlorade meddelanden, bilder, kontakter, musik och filer från Apple- enheter.

Vårt verktyg för iPhone är uppdaterat med de senaste produktversionerna och kan återskapa data från krypterade enheter.


Vid förlust av Apple-data

Ibas kan hjälpa dig att återställa förlorad data från alla typer av Apple- enheter. Vi har lång erfarenhet av att återställa förlorade meddelanden, bilder, kontakter, musik och filer från Apple- enheter med fysiska fel. Vi har sett de flesta scenarier, som expempelvis tappat iPhonen i poolen, krossats efter ett fall, körts över av en bil, tappats från 10e våningen.


Ibas Advantage Apple

Ibas Advantage

  • State-of-the-Art Verktyg:Ibas har förmodligen de bästa verktygen för att återställa förlorad data från ett antal logiska problem: som raderad data och korrupt Apple data.
  • Certifierade Mac-tekniker: Våra Apple data recovery verktyg håller den högsta standarden och vi är Apple certifierade.
  • Garantin bibehålls: Vi har blivit godkända av många tillverkare till att bryta garantiförsegligen utan att bryta tillverkarens garantivillkor.
Servicenivåer

iPhone data recovery / MAC data recovery

Ibas återställer iPhone 1st Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPods, MacBook, MacBook Pro och MacBook Air, iMac och the iPad 1st Gen.

iPhone 5 och iPhone 6 är svåra att rekonstruera. Framgångsgraden beror på den data som ska återställas och om telefonen använts efter innehållet försvann.

Mobil data recovery

Apple Data recovery tips:

Vår kostnadsfria kundservice hjälper dig om du har förlorat data. De berättar också hur du hanterar fel i IOS.


CTA

Ring oss på 018 84 36 203

Vår kundtjänst står redo för att hjälpa dig

Kontakta mig!

Hur återställer man raderad Apple-data

  • Kontrollera iCloud – om du nyligen har tagit bort data av misstag så är chansen stor att data fortfarande finns lagrad i iCloud-backupen (om du gör regelbunden backup i iCloud).
  • Lagra inte någon ny data till iPhone eller Apple- enheten. Då riskerar du att skriva över din raderade data.
  • Om du bara vill återställa din köpta musik, videos, appar eller andra iTunesprodukter som du har köpt med hjälp av ditt Apple-konto så kan du göra detta genom att logga in på iTunes från valfri enhet eller dator med dina inloggningsuppgifter. När du är inloggad kommer du se en lista med inköpta varor och har där möjligheten att ladda ner dessa på nytt.
  • Om du bara vill återställa raderade filer kanske du vill prova vårt DIY data- programvara för Mac-operativsystem - ladda ner en gratis testversion för att se om datan är återställningsbar före köp.

Lösenordsskyddad data

Ibas kan återställa lösenordsskyddad data från iPhone 1. Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS och iPhone 4 och iPad 1. Gen.

  • Kontrollera iCloud – om du fortfarande kan få tillgång till ett Apple-konto har du möjlighet att ladda ner alla säkerhetskopior som är lagrade i iCloud till en ny enhet. För mer information om molnlagring, klicka här.

Om du bara vill återställa din köpta musik, videos, appar eller andra iTunesprodukter som du har köpt med hjälp av ditt Apple-konto så kan du göra detta genom att logga in på iTunes från valfri enhet eller dator med dina inloggningsuppgifter. När du är inloggad kommer du se en lista med inköpta varor och har där möjligheten att ladda ner dessa på nytt.


Dataförlust på grund av fel i iOS.

Ibas återställer data efter ett korrupt iOS på iPhone 1. Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 och iPad 1. Gen. Några fler enheter, inklusive iPhone 4S och iPhone 5 kan ha data som förlorats på grund av ett iOS fel och vi kan, beroende på felet och från fall till fall, även återställa den datan.

Kontrollera iCloud – om du höll på att uppdatera eller installera ett operativsystem när felet uppstod kan du ha tagit en ny säkerhetskopia innan du började installationen.

Om du bara vill återställa din köpta musik, videos, appar eller andra iTunesprodukter som du har köpt med hjälp av ditt Apple-konto så kan du göra detta genom att logga in på iTunes från valfri enhet eller dator med dina inloggningsuppgifter. När du är inloggad kommer du se en lista med inköpta varor och har där möjligheten att ladda ner dessa på nytt.

Observera att för alla iPhone recovery scenarier, kan vi bara återskapa data som är associerade till de ursprungliga programmen som följde med din iPhone- vilket innebär att vi bara kan återskapa data som lagrats i en av de generiska programmen såsom kontakter, kamerabilder, notiser, kalender, iTunes osv.

Tyvärr har inte möjlighet att hämta den högsta poängen i Angry Birds, din statistik från Nike Running app eller annan data (inkluderat bilder, videor och röstinspelningar) som skapats med hjälp av ett tredje partsprogram som du laddat ner på din iPhone.


Mac Data Recovery för Mac OS X

Ibas har också ett antal avancerade verktyg som gör det möjligt för oss att återställa och återuppbygga data för enheter med Mac OSX strukturer (detta inkluderar de flesta iMac och MacBook-datorer). Vi har möjlighet att återskapa data som har förlorats eller skadats på grund av OSX installationer, raderad data, korrupt data och fysiska skador. Våra tjänster kan också återställa data från Time Machine backup, MacMail / Entourage och Mac raids.