Dataräddning för företag

Reportage gjorda av Sweclockers och PC för Alla visar högsta kvalitet och noggrannhet när Ibas räddar data

Vår nya 4-timmars Freeval-tjänst ger snabbt svar på om dina data kan räddas. Har du ett multidisksystem får du svar inom 24 timmar från att vi mottagit diskarna.

Detta betyder Freeval för ditt företag:

  • Gratis upphämtning för företag
  • Gratis felsökning inom 4 timmar. 24 timmar för mulitidisk.
  • Prisförslag när felsökningen är klar

Freeval gäller vardagar kl. 08.00 - 16.00. 24h Service. Om du behöver hjälp utanför kontorstid ringer du och beställer när som helst på dygnet.

Ring 018 84 36 203

Beställ
Förlorat kritiska företagsdata?


Hur snabbt kan jag få tillbaks mina data?

Du väljer själv den servicenivå som passar dig när felsökningen är klar.

ServicenivåEvalueringstidRekonstruktionstid
HomeSingel disk: 4 timmar

Mulitidisksystem: 24 timmar
30 arbetsdagar
Economy20 arbetsdagar
Standard7-10 arbetsdagar
Express3 arbetsdagar
Emergency24h Service

Vi samarbetar med de största teknologiproducenterna i världen:

Industry Partherships

Så här hjälper vi dig!

Alla räddningar är unika och när du kontaktar oss får du en enkel beskrivning av hur vi hjälper just dig utifrån din situation. Vi startar med en kostnadsfri felsökning och varje uppdrag hanteras utifrån vald servicenivå och skadetyp. Steg för steg guiden ger dig en detaljerad beskrivning av hur vi arbetar, i korthet går det till så här:

  1. Ring oss för gratis rådgivning. Vi beskriver möjligheterna att rädda just dina data, du får ett ungefärligt pris och vi berättar hur lång tid det tar.
  2. Din skadade enhet sänds till det Ibas-labb som passar dig bäst. Vi hjälper gärna till med bokning av transport.
  3. Analysen genomförs och ger exakta svar på vad som kan räddas, vad det kostar och när du får data tillbaks.
  4. Vi räddar dina data när du beställt det fortsatta arbetet. Du betalar inte för dataräddningen utan att veta vad du får tillbaks!
  5. Vi levererar dina data till dig på en ny hårddisk

Vi återställer data från alla typer lagringsmedia

Harddisk recovery

Hårddisk

Vi hanterar alla hårddiskar, filformat och operativsystem

24/7 gratis telefonservice för företag.

Serer RAID/NAS/SAN

Server / RAID / SAN

Vi har många gånger blivit kontaktade av kunder med stora lagringssystem som har havererat och där leverantören sagt att det är omöjligt att rädda innehållet. Vi har bevisat motsatsen med framgång i uppdrag från HP EVA SAN, EMC, DELL Equalogic och NetApp system.

Virtual Image

Virtuella system

Ibas och Ontrack är en rekommenderad partner bland internationella tillverkare och vi är de enda som rekonstruerar data från virtuella system som VMWare, Microsoft Hyper-V, Oracle VM virtualBox og Citrix Xen Server.


Dataräddning i Uppsala – kvalitet och expertis

Tack vare vårt laboratorium för dataräddning i Uppsala kommer vår expertis alltid nära dig som kund. I Uppsala-labbet kan vi rädda data efter många typer av incidenter, om det är fysiska skador överför vi enkelt ärendet till renrumslabbet i Norge.

Lämpliga uppdrag för laboratoriet i Uppsala är när en hårddisk eller annat lagringssystem fungera rent mekaniskt men användaren inte längre kommer åt sina viktiga filer. Det kan till exempel bero på skador i partitionstabellen, formatering, raderade eller korrupta filer och kataloger.

De dataförluster som visar sig bero på mekaniska fel och leder till att vi behöver arbeta i renrumsmiljö sänds direkt till våra specialister på huvudlaboratoriet. Ingenjörerna som jobbar med mekaniska skador har lång erfarenhet av fysiska skador och de har tillgång till världsledande teknik och kunskap för att läsa data från svårt skadade lagringsmedia.


CTA

Ring oss på 018 84 36 203

Vår kundtjänst står redo för att hjälpa dig

Kontakta mig!