Kris? Beställ Emergency 24/7

Så snabbt gör vi jobbet!

Beställer du Freeval bokar vi hämtning av din enhet. Gratis frakt för företag.

Vanligtvis har vi gjort klart felsökning av din enhet 4 timmar efter att vi mottagit den. Om du har ett multidisksystem så har du ett besked inom 24 timmar.

Efter felsökningen bestämmer du hur snabbt du vill att arbetet ska genomföras.

ServicenivåFelsökningstidRekonstruktionstid
HomeSingel disk 4 timmar

Mulitidisksystem: 24 timmar
30 arbetsdagar
Economy20 arbetsdagar
Standard7-10 arbetsdagar
Express3 arbetsdagar
Emergency24h Service

Dataräddning i Uppsala – kvalitet och expertis

Tack vare vårt laboratorium för dataräddning i Uppsala kommer vår expertis alltid nära dig som kund. I Uppsala-labbet kan vi rädda data efter många typer av incidenter, om det är fysiska skador överför vi enkelt ärendet till renrumslabbet i Norge.

Lämpliga uppdrag för laboratoriet i Uppsala är när en hårddisk eller annat lagringssystem fungera rent mekaniskt men användaren inte längre kommer åt sina viktiga filer. Det kan till exempel bero på skador i partitionstabellen, formatering, raderade eller korrupta filer och kataloger.

De dataförluster som visar sig bero på mekaniska fel och leder till att vi behöver arbeta i renrumsmiljö sänds direkt till våra specialister på huvudlaboratoriet. Ingenjörerna som jobbar med mekaniska skador har lång erfarenhet av fysiska skador och de har tillgång till världsledande teknik och kunskap för att läsa data från svårt skadade lagringsmedia.


CTA

Ring oss på 018 84 36 203

Vår kundtjänst står redo för att hjälpa dig

Kontakta mig!

Dataräddning – våra olika lösningar

Det finns olika metoder och lösningar för att rädda förlorade data.


Renromstjenesten til Ibas

Ibas renrumstjänster

Klickande, tickande och skrapande ljud från en hårddisk är tydliga tecken på fysiska skador inuti disken.  Om du dessutom har sett onormala blåskärmar och fått sämre responstid, kan enhetens läs- och skrivhuvuden vara defekta eller på god väg att gå sönder.

Vid sådana skador använder Ibas alltid renrum. Dessa är i klass 100. En dammfri miljö utformad för en trygg och säker hantering av öppna lagringsmedia.


Remote Data Recovery (RDR)

Vår Remote Data Recovery (RDR) är vår snabbaste tjänst för att rädda data, samtidigt som den är väldigt säker. Själva återställningen utförs över en krypterad internetanslutning som använder ett proprietärt protokoll.

Remote data recovery

Ontrack Easyrecovery

Data recovery software –
Ontrack EasyRecovery

Formaterat hårddisken? Raderat filer? Programvarufel?

Om du är säker på att hårddisken inte har någon mekanisk skada som kan förvärra situationen kan du försöka att återställa den själv. Du kan ladda ner en gratisversion för att se om programmet hittar din data innan du köper det.

Ontrack EasyRecovery för Windows Ontrack EasyRecovery för Mac

El-Giganten - Data Recovery Clinic

Ibas samarbetar med El-Giganten och i deras butiker finns Ibas specialdesignade utrustning för att rädda data direkt till ett mycket fördelaktigt pris.

USB/minneskort: 590,-
Hårddisk: 1290,-

Skulle det visa sig att räddningen inte kan göras i butiken behöver du inte betala något. ElGiganten kan även skicka ärendet vidare till Ibas om så önskas.

Elgiganten logo

CTA

Ring oss på 018 84 36 203

Vår kundtjänst står redo för att hjälpa dig

Kontakta mig!