Data recovery - Gratis rådgivning!

Hjälp!
Hårddisken fungerar inte... Jag har förlorat min data!

Ibas är kända för att leverera hög kvalitet, om du behöver data recovery från en traditionell hårddisk eller SSD, från ett RAID- system eller en mobiltelefon. Oavsett om du är ett företag eller en privatperson.

Flera av våra experter har över 30 års erfarenhet och ingår i Kroll Ontrack´s internationella data recovery team där ingenting förblir oprövat, detta för att kunna leverera optimala lösningar på våra kunders problem.

Ring 018-10 44 40

Kontakta oss
Data Recovery - Help! My disk is broken

Kan ni rädda mina data?

> 1 800

Anställda i världen

> 50 000

Räddningar per år

30

Års erfarenhet

Vårt moderbolag, KrolLDiscovery, och Ibas har hållit jämna steg med en fantastisk teknikutveckling sedan vi uppfann själva data recoverytjänsten för över 30 år sedan. I dag utför vi över 50 000 räddningar årligen världen över och rekonstruktion av data är vår passion. Vi gör det yttersta för att våra kunder ska få ta del av den när data levereras.

Vi vågar säga att vår erfarenhet och vårt kunnande har skapat världens bästa data recovery processer. För våra kunders trygghet.

Steg för Steg - Vad händer under en datarekonstruktion?

Få inte panik, stäng av datorn! Ring för gratis rådgivning!.

Alla datarekonstruktioner är unika. Först undersöker vi alltid lagringsmediet för att identifiera problemet och skadorna. Varje jobb blir därmed också speciellt beroende på typen av lagringsmedia, lagringskapacitet, filtyper och operativsystem.

consultation

Gratis rådgivning

Evaluation

Analys

Recovery

Datarekonstruktion

Return

DataleveransHur fort kan data räddas?

Välj vilken servicenivå som passar dig.

Beställer du Express jobbar vi 24/7 tills dina data är återställda.


Data Recovery - Do I have to send storage

Vilka recovery lösningar finns?

Ibas erbjuder kundanpassade lösningar skräddarsydda efter dina behov och den situation just du befinner dig i. Har du förlorat data som inte är tidskritiska att återställa eller har du totalt driftsstopp på ditt företag?

Ring 018-10 44 40 så guidar vi dig till den bästa hjälp du kan få.

Data recovery lösningar


CTA

Ring oss på 018-10 44 40

Vår kundtjänst står redo för att hjälpa dig

Kontakta mig!


Vi återställer alla typer av data

Vi räddar data oavsett lagringssystem, filtyp och plattform.

Hårddisk recovery | SSD Recovery | RAID Recovery | Server Recovery | NAS/SAN/DAS Recovery | Virtuell recovery | Email Recovery | Database Recovery | Fil Recovery | Photo Recovery | Apple Recovery | Linux/Unix Recovery | VMware recovery

Data Recovery hos Ibas

Popstjärnor, topphemliga försvarsofficerare, multinationella företag, polisutredare och privatpersoner från hela Norden kommer till Ibas i de djupa norska skogarna för att rädda värdefull data från kraschade hårddiskar och andra lagringsenheter.

Med Finnskogen i norr, Värmlands oändliga granskogar i öst och Glomma flytande tvärs igenom är det ovant för Kongsvinger att världen kommer och ber om hjälp. Men det är Kongsvingerföretaget världen kallar på när hårddisken är vattenskadad, digitala spår ska säkras i ett brottsmål eller när IT utrustning ska kasseras utan att kritisk information kommer på villovägar.


Varför väljer du Ibas?

Alla dataräddningar är unika. Först undersöker vi alltid lagringsmediet för att identifiera problemet och skadorna. Varje jobb blir därmed också speciellt beroende på typen av lagringsmedia, lagringskapacitet, filtyp och operativsystem.

Øyvind Nyland, operativ chef på Ibas Norska laboratorium, har sett många skadade hårddiskar och förklarar varför Ibas ingenjörer har störst möjlighet att rädda förlorade data:

– Som ingenjör på Ibas har du, utifrån alla räddningar vi gjort genom åren, en väldigt tydlig uppfattning om av vad som är rätt att göra när du tar dig an ett nytt uppdrag. Vi har extremt lång erfarenhet, några av oss har varit här sedan 1980-talet. Vi har gjort det här så mycket att vi vet hur saker och ting fungerar och vi har erfarenheten som säger vad som är rätt att göra vid varje tillfälle. Vi följer inte några givna rutiner eller arbetsmönster, det är en individuell hantering av varje enskilt räddningsuppdrag som gäller.

Hvorfor velge Ibas

Diskkrasch – lita på Ibas

En olycksbringande diskkrasch kan hota ett företags existens- driftstopp, produktionsstopp, förlorad kunddata.

Vanligtvis har du bara en chans att rädda dina förlorade data. Vi ger dig rätt råd och första hjälpen. Detta är ofta avgörande för att lyckas!

Vi har visat oss värda förtroendet!

Vårt moderbolag, Kroll Ontrack, och Ibas har hållit jämna steg med en fantastisk teknikutveckling sedan vi uppfann själva data recovery tjänsten för över 30 år sedan. I år utför vi över 50 000 räddningar årligen världen över och räddning av data är vår passion. Vi gör det yttersta för att våra kunder ska få ta del av den när data levereras. Vi vågar säga att vår erfarenhet och vårt kunnande har skapat världens bästa data recovery processer. För våra kunders trygghet.

Ibas hjälper alla typer av kunder, från de största till de minsta företagen, IT-serviceföretag, återförsäljare och privata datoranvändare.

  • Med över 30 års erfarenhet har våra ingenjörer utvecklat hundratals unika tekniker för att rädda data.
  • Ibas har genom sitt internationella moderbolag, Kroll Ontrack, tillgång till det största specialistteamet som dagligen löser de mest komplicerade dataförlusterna världen över. 18 data recovery laboratorier samarbetar världen runt och säkerställer att allt prövats för att rädda just dina data.
  • Ibas har över 150 000 diskar i sitt reservdelslager. Vi kan börja arbeta direkt.
  • 80 % lösningsgrad och vi rekommenderas av våra kunder löpande i vår Trustpilot-ratingfunktion.

CTA

Ring oss på 018-10 44 40

Vår kundtjänst står redo för att hjälpa dig

Kontakta mig!