Ontrack PowerControls för Sharepoint

Ontrack PowerControls gör det möjligt för administratörer att snabbt och enkelt hitta och återställa data från en Microsoft Office SharePoint Server – som exempelvis dokument, listor, bibliotek och mappar samt kompletta SharePoint-sajter. Verktygen hittar snabbt de SharePoint-objekt du behöver och kopierar och exporterar dessa objekt tillbaka till en produktionsmiljö eller annan alternativ placering.

Ontrack PowerControls för Sharepoint

Använd mindre tid till att leta

Ontrack PowerControls är utrustad med en avancerad sökfunktion som söker igenom allt databasinnehåll i en arkiverad SharePoint-fil istället för att öppna en gammal backup eller snapshot-backup för analys. Sök med flera kriterier inklusive typ, nyckelord, ämne, datum, specifika användare och fil/bilaga.

Bevara dataintegritet

När man vill återställa SharePoint-data på grund av juridiska krav eller för att uppfylla andra krav, kan det vara viktigt att behålla metadata om återställd data. Ontrack PowerControls ändrar inte SharePoint-källan eller målets metadata och bevarar dataintegritet genom att behandla källfilen som om den är skrivskyddad.


Få tillgång till, sök i och återställ data från RBS

SharePoint data består oftast av Binary Large Objects, eller blob, som är ett ostrukturerat innehåll som förbrukar 80-95% av lagringsplatsen. Ontrack PowerControls RBS Agent för Sharepoint Agent add-on utvidgar den granulära sök och återställningsfunktionen för SharePoint-innehåll från Metalogix Storage Point, StorSimple, och FILESTREAM. Detta gör att IT-administratörer kan hitta och återställa externt SharePoint-innehåll till en live SharePoint-server eller annat filsystem.

Restore av Sharepoint 2013 Shredded Storage

Shredded Storage refererar till den förbättring av SharePoint-plattformen som gjordes 2013 med fokus på styrning och hantering av dokument. Ontrack PowerControls är det enda verktyget på marknaden som kan söka och återställa SharePoint 2013 Shredded Storage. Shredding minskar den mängd data som skickas över ett nätverk och förbättrar prestandan. Genom att stegvis lagra ändringar i ett dokument istället för att spara fullständiga kopior av dokumentet varje gång det redigeras och lagras, kan shredding också minska datamängden på SQL servern.


Content Management för Sharepoint

Ontrack PowerControls gör det möjligt för administratörer att snabbt och enkelt hitta och återställa SharePoint-innehåll, dokument, listor, bibliotek och mappar- eller hela SharePoint-sajter. Administratörerna sparar även tid och pengar när de slipper återställa en hel SharePoint-sajt från en tidigare säkerhetskopia eller snapshot.

Content Management Sharepoint

Oversikt | Ontrack PowerControls for Microsoft Sharepoint

Ontrack PowerControls gir administrator muligheter for raskt og enkelt å finne, gjenopprette og rekonstruere data på en Microsoft Office SharePoint Server – for eksempel dokument, lister, bibliotek og mapper samt komplette Sharepoint-siter.


Søk | Ontrack PowerControls for Microsoft Sharepoint

Videoen hjelper deg å koble til Sharepoint-siten slik at du kan gjenopprette eller eksportere innholdet.


Target filer og servere | Ontrack PowerControls for Microsoft Sharepoint

Videoen hjelper deg å koble til Sharepoint-siten slik at du kan gjenopprette eller eksportere innholdet.


Source Files | Ontrack PowerControls for Microsoft Sharepoint

Videoen hjelper deg å laster opp dine source/ backup data for så å søke, gjenopprette, eksportere og analysere Sharepoint-siten.