Press Release

Tisdag, November 3, 2009

Återställer kompletta SharePoint siter

Ontrack PowerControls version 5.2 innehåller två kraftiga verktyg för att återställa data i Microsoft Exchange Server och Microsoft Office SharePoint Server-miljöer. Den nya versionen gör det möjligt för IT-administratörer att snabbt hitta, återställa och rekonstruera data på en Microsoft Office SharePoint Server, som till exempel dokument, arkiv och mappar men även kompletta Sharepoint-siter.

Ontrack PowerControls för SharePoint har utvecklats för snabbare och säkrare återställning av data i SharePoint. Ontrack PowerControls gör det enkelt för administratörer att lokalisera exakt de data som efterlyses och sedan kopiera samt exportera dessa till SharePoint-miljöer. Flexibiliteten att återupprätta hela databaser eller enstaka element utan en separat recovery-server reducerar tiden för återställningsprocessen avsevärt.

Den nya versionen har även funktioner för att söka och förhandsgranska innehåll på detaljnivå, innan data återställs. Detta innebär en stor tidsbesparing för administratören. Genom att Ontrack PowerControls är kompatibelt med alla vanliga SQL- och SharePoint-versioner får IT-avdelningen ett recovery-verktyg som adresserar alla interna och externa behov för informationshantering.

- På grund av att det blir mer och mer vanligt att använda SharePoint för att dela och utväxla information ökar även behovet av att lokalisera och återskapa enskilda element eller hela siter som är kritiska för en verksamhet. Med version 5.2 av Ontrack PowerControls har företag och organisationer som använder SharePoint ett komplett verktyg för att hantera allt innehåll i en SharePoint-site, säger Åke Ljungqvist, Sverigeansvarig på Ibas.

Mer information finns på: /ontrack-powercontrols

Pris och tillgänglighet

Ontrack PowerControls version 5.2 är tillgänglig omgående via Ibas. Prisexempel för Exchange 100 mailboxar kostar 6 650 kronor (exklusive moms). En Sharepoint-licens kostar 4 150 kronor (exklusive moms) per innehållsdatabas.

För ytterligare information:

Åke Ljungqvist, Sverigeansvarig Ibas.
Tel: 018-10 44 40, Mobil: 070-397 10 55
e-post: ake@ibas.se