Press Release

Torsdag, Februari 1, 2007

Enklare och snabbare att trolla fram förlorad e-post

Nu lanserar Ibas en ny och förbättrad version av Kroll Ontracks populära verktyg för återskapning av e-post. Ontrack PowerControls 4.2 stödjer Microsoft Exchange 2007 fullt ut och gör det både enklare och snabbare att återskapa förlorad data.

– Tretton musklick och två minuter är allt som behövs för att återskapa ett enskilt e-postmeddelande, en mötesanteckning eller en hel e-brevlåda i ett Microsoft Exchange-system. Snabbare eller bättre kan det inte göras. PowerControls är fortfarande marknadens bästa återskapningsverktyg för Microsoft Exchange och den senaste versionen stödjer nu även Microsoft Exchange 2007, säger Henrik Andersen, produktchef på Ibas.

Det är goda nyheter för administratörer och IT-ansvariga som redan använder Exchange 2007. Förutom tidsbesparingar och bättre återskapningsfunktioner har Ontrack PowerControls 4.2 också förbättrade visningsfunktioner samt avancerade sökmöjligheter. Den nya versionen stödjer även Microsoft Outlook 2007. Självklart innehåller den också all funktionalitet och alla fördelar från tidigare versioner.

– Lanseringen visar att vi menar allvar med vår ambition att erbjuda våra kunder ett bredare urval av återskapningsprodukter. Ett stort antal verksamheter och Exchange-administratörer använder våra produkter för att återskapa förlorad e-post och det är därför viktigt att våra produkter är tidseffektiva, aktuella och pålitliga, säger Henrik Andersen, produktchef på Ibas AS.

Existerande Ontrack PowerControls-kunder som väljer att migrera till Exchange 2007 kan känna sig säkra på att Ibas stödjer den nya plattformen fullt ut utan att några av alla de fördelar de är vana vid från Ontrack PowerControls går förlorade.

Ontrack PowerControls är gjort för att köras från Windows-system och använder det maskinberoende språket Microsoft Messaging API (MAPI) för att kommunicera med Exchange-servern. Detta garanterar serverns stabila och pålitliga drift. Produkten kan också installeras direkt på Exchange 2007-servern. Oavsett vilken konfiguration man väljer är Ontrack PowerControls kompatibelt med den nya 64-bitars arkitekturen som Exchange 2007 använder.

Genom oberoende tester har Ontrack PowerControls gjort sig förtjänt av stämpeln ”Verified for Microsoft Windows XP”. Programmet används av IT-ansvariga för att snabbt och enkelt leta reda på, kopiera eller återskapa enskilda e-postmeddelanden, hela eller delar av e-brevlådor från backuplager, omonterade databaser eller datalager. Produkten minskar betydligt tiden som behövs för en återskapning, utan att kräva någon som helst ändring på vare sig existerande Exchange-server eller backup-arkitektur. Ontrack PowerControls eliminerar riskerna för en ofullständig backup och reducerar med hjälp av sina avancerade sökfunktioner tiden som krävs för att lokalisera all e-post. Med Ontrack PowerControls elimineras också behovet av en Exchange-server dedikerad för återskapning.