Bli Auktoriserad Ibas Partner!

Ibas Partnerprogram

Vårt program för auktoriserade partners ger dig kunskap så att du på ett ännu bättre sätt kan hjälpa dina kunder att rädda och radera viktig data. Vi har över 100 auktoriserade partners i Sverige, men vi vill gärna ha fler.

Om du ännu inte är auktoriserad är du självklart välkommen att beställa dataräddning eller andra produkter från oss ändå. Men du får bättre priser och mer fördelar om du är en auktoriserad partner.

Registrera dig nu
Ibas Data Recovery sertifisert partner

Fordeler

Fördeler som partner

  • Dataräddningar från våra partners kunder prioriteras.
  • Rabatt på dataräddning.
  • Kampanjpriser på återställnings- och raderingssoftware.
  • Säljmaterial från Ibas.
  • Nyhetsbrev med nya trender, tips, råd och rekommendationer inom våra specialistområden.
  • Använd Ibas i din marknadsföring.

Säljmaterial

Säljmaterial som hjälper din kund att förstå dataräddningsprocessen och priserna. Du får goda råd och tips för bästa möjliga förstahjälpen-åtgärder och hur du kan sälja programvaror.

Du får också rabatter på programvara för Microsoft Exchange och SharePoint. Och sist men inte minst kan du sälja våra lösningar för dataradering. Ta en titt på vårt säljmaterial, det finns tillgängligt så fort du har registrerat dig hos oss!

Marknadsför att du är en Auktoriserad Ibas Partner!

Nu kan du profilera dig som en Ibas Certifierad Partner på din webbsida.

Snabbt och enkelt – vi har färdiga mallar för banners och knappar till din webbsida.

Vi har posters som enkelt kan tryckas upp i rätt storlek till din butik.

Tillsammans är vi starka!

Vårt partnerprogram är gratis och helt utan avtal. Vi ger dig och dina kunder prioritet vid dataförlust och du får rabatter, snabb service och tillgång till material från vår Ibas skola som ger dig kunskap och information om lagringsteknik, nya trender och lösningar på marknaden.

Bli en partner!

Våra webcasts är gjorda för att du som partner ska lära dig mer och kunna ge dina kunder rätt råd om de vill rädda eller radera data.


The Basics of Data Recovery

En bra start för en certifierad partner. Du lär dig om processer och rutiner som kommer väl till hands när du har kunder med datahaveri. Lär dig riktig första hjälpen.


How to Present and Sell Data Recovery as a Service

Webcast 2 ger dig mer säljargument, det blir också enklare att förstå vilka steg din kund ska ta tillsammans med dig och Ibas.


Data Recovery in Virtual Environments

Användningen av virtuella lagringsmiljöer ökar stadigt bland norska företag. Tekniken är säker, men det råder ingen brist på rutiner och det faktum att tekniken hanteras av människor, som tyvärr gör misstag.


Data Management Solutions for Micorsoft Exchange and SharePoint Recovery

Verktyg för att hitta förlorade, raderade och arkiverade e-postlådor snabbt och enkelt. Om en exchange-server kraschar, kan du använda eller sälja Ontrack PowerControls för att återhämta alla mail från den senaste backupen.

SharePoint´s verktygslösningar gör det möjligt för administratörer att snabbt och enkelt finna och återställa data på en Microsoft Office SharePoint Server- till exempel dokument, listor, bibliotek och mappar samt kompletta SharePoint-sajter.


Secure & Reliable Data Destruction

I den avslutande webcasten lär du dig allt du behöver veta om dataradering. Du kan sälja software för att radera PCs, servrar, LUN, virtuella diskar, smartphones, surfplattor, flash media och individuella filer och mappar.

Du kan också sälja Ontrack eraser Degausser, en väldigt kraftig elektromagnet som används för att radera hårddiskar och backup-tapes till 100 %.

Här finner du beställningsblanketter och produktblad som kommer väl till pass när dina kunder behöver din hjälp.

Resurssenter
Beställningsblankett

Online beställning

Använd denna om du ska beställa en dataräddning.


Ibas data recovery

Ibas data recovery

 
Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

 
Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

 
Ibas data recovery

Ibas data recovery