Referenser

Ibas har under sina drygt 30 år i branschen räddat data åt tiotusentals nöjda kunder. Nedan följer några exempel på uppdrag vi har haft.

Att rädda bilder åt proffsfotografer värmer alltid lite extra

När Henrik Jakobssons disk kraschade i höstas försvann många, många timmars arbete för honom.

Lönerna till 85 personer räddade!

När en hårddisk hos Malin Jackson redovisning kraschade och datorn blev svart försvann bland annat underlagen för lönerna till 85 personer.

Tack IBAS!

Enligt säkra källor är jag den privatperson som haft mest otur av alla i den här branschen. Fyra hårddiskar har kraschat för mig.

Filmen om John Hron räddad

Efter att min hårddisk helt utan förklaring började krångla försvann en stor del av materialet till filmen om John Hron.

Serverdiskar kraschade

När en av våra serverdiskar kraschade och all ekonomisk information om våra ca 600 fordon försvann var vi glada att vi hittade Ibas.

Ibas räddade Charlotte Kallas träningshistorik

När Lars Sellins hårddisk kraschade och visade sig vara helt död försvann bland annat viktig historik om våra svenska skidstjärnors träning och resultat.

När andra misslyckats totalt

Ett stort tack till Ibas, ni räddade disken som Stockholmsföretaget inte klarade av!

Stort tack till er!

FRII vill berätta om hur Ibas lyckades rädda all vår viktiga information till medlemsorganisationerna ur vår eldhärjade dator. Det har sparat en massa tid och pengar för oss.

PowerControls har en viktig punkt i min recoveryplan

Monica Östling på Recipharm har sedan lång tid haft stor nytta av Ontrack PowerControls och säger: ”Det jag sökte var ett enkelt och snabbt sätt att få in återlästa mail till ordinarie plats i användarnas mailboxar utan någon som helst insats från användaren.”

Räddningstjänstens IT-system fungerar nu till fullo efter katastrofen

– Ibas räddade all verksamhetskritisk information efter översvämningen

Data räddat från rymdfärjekatastrof

Ontrack i Minneapolis har rekonstruerat 99 procent av datamängden från en hårddisk ombord på rymdfärjan Columbia, som kraschade 2003. På den brand- och kraschskadade hårddisken låg 370 timmar med viktig data från besättningens forskning.