När andra misslyckats totalt

Ett stort tack till Ibas, ni räddade disken som Stockholmsföretaget inte klarade av!

När dataräddningsföreteget i Stockholm försökt rädda vår hårddisk, men misslyckats totalt sände vi den till Ibas. När Ibas undersökt disken kunde de dels konstatera att skadan var av en helt annan karaktär är vad som påstods, samt att de kunde rädda allt vi behövde från disken. Räddningen innebar att vi för flera personer sparade åtskilliga veckors manuellt arbete med att återskapa motsvarande information manuellt. Bemötandet vi fick gav ett mycket professionellt och personligt intryck. Vi kände oss som VIP-kunder direkt från första samtalet. Ibas fixade till och med en snabb frakt direkt från sin konkurrent till sitt eget labb. Återleveransen av vår data skedde sedan via nätet och installationen av räddade data hos oss blev väldigt smidig.

Om vi sänt disken till Ibas från början hade vi framförallt sparat tid, men även pengar. Så här efteråt är vi i alla fall glada över att det fanns en räddning trots att disken var utdömd av Ibas konkurrent.

Vi kan varmt rekommendera Ibas till de som förlorat viktiga data och som vill vara säkra på att de får mest möjliga data räddade på kortast möjliga tid kombinerat med personlig och snabb service!

Thomas Rosander, försäljningschef Nortuna Herrgård AB

Nortuna Herrgård AB bedriver verksamhet inom förlags- och mässbranschen. Verksamheten består främst av tidningen Aluminium Scandinavia som ges ut av Nortuna Herrgård AB