SharePoint content restore

Återställa Sharepoint data

Ontrack PowerControls ger administratörer möjlighet att snabbt och enkelt återställa Sharepoint-data från tidigare säkerhetskopior eller snapshots. Programmet läser data direkt från den existerande databasbackupen och gör det möjligt för dig att finna och återställa den information du behöver.


Återställa från tapebackup

Ontrack Powercontrols gör processen att återställa enskilda Sharepoint listor, bibliotek och mappar mycket mer effektiv. Ontrack Powercontrols fungerar med din befintliga databas så att du kan återställa innehåll från MDF filer, NDF filer och LDF filer direkt till en valfri Sharepointmiljö eller till en annan server. Microsoft Office Sharepoint Server säkerhetskopior kan hämtas från tape eller diskbaserad lagring.

SharePoint Restore

Sharepoint Recovery

Eliminera behovet av en recovery server

Många SharePoint backuper- och återställningssprogram tillåter endast återställning av data till samma server eller till en dublettserver. Ontrack PowerControls har inte den begränsningen. Återställ data direkt till en SharePoint-produktionsserver, en annan SharePoint-server eller till ett filsystem.